The Icebreaker 2017

Tuesday, January 10, 2017

Salam,



semalam layan movie ni. Tiket 2 orang RM25 dengan GST tanpa popcorn bagai :p Saje nak layan semalam. Sebab tengok trailer movie ni macam best.

Bila dah tengok, rating aku boleh bagi 3.5 bintang dari 5. Takla sampah sangat, dan takla seram/menakutkan sangat.. huhu..

So korang bolehla tengok dan nilai sendiri..

Ni ada sikit review

The Icebreaker

The movie is based on the 1985 Russian tragedy, where an icebreaking cargo vessel named "Mikhail Somov" gets trapped and drifts in Antarctic ice for 133 days. The crew battles the unforgiving weather and the pressure is on the captain to safely manoeuvre the ship, as one wrong move can bring catastrophe to everyone on board.

Language: English
Classification: P13
General Release Date: 05 Jan 2017
Genre: Adventure
Running Time: 1 Hour 32 Minutes
Distributor: Rainfilm Sdn Bhd
Cast: Pyotr Fyodorov, Sergey Puskepalis, Anna Mikhalkova, Olga Filimonova
Director: Nikolay Khomeriki
Format: 2D

Sumber: http://www.cinema.com.my/

Okbai,
ASTraveler

2 comments

  1. Lamanya tak masuk panggung. Nk dekat 7 tahun. Huhu. Berpanggung di rumah je dgn anak dan suami :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh. lg best ada family sendiri layan kat umah :D

      Delete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.