Golden Screen Cinema, Member's Reward

Monday, January 9, 2017

Salam hi,

Sape sini kaki wayang? Dah register jadi GSC member? Sape yang belum, korang boleh register free jer dekat webiste GSC.

Ada 2 reward yang kita bole dapat.


Yang bestnya Birthday Vouchers la. Diorang akan bagi free 2 tiket voucher, dalam bulan besday kiter. Nak redeem senang jer. Print out, borang yang diorang kasi via emel,

Just isi nama, IC, tarikh lahir dan Login ID. Biasanya Login ID ni cuma emel yang korang guna untuk daftar.

Redeem on the spot di kaunter, mana-mana GSC terpilih. Then, korang akan diberi pilihan movie mana yang korang nak tengok. Dalam 5 movie terpilih jugakla, tapi terhad. So nak redeem pun kena cepat-cepat. Kalau lambat, takut citer yang tak bape nak best je tinggal. So kalau dah dapat notification dari GSC untuk reward ni, korang cepat-cepatla redeem ok :D

Biasala benda free kan?

Dari pilihan movie tu, kalau nak tengok yang 3D, kena tambah RM5.50 kalau xsilap untuk each ticket.

Reward untuk diskaun dari GSC tu, aku tak pernah try lagi. Tapi tu terhad untuk di sesetengah GSC jer..

Okla tu je nak bagitahu :p

Bai,
ASTraveler

3 comments

  1. Bro, saya bukan kaki wayang.
    So, saya tak daftarlah. Beri chance kat orang lain. Elok begitukan.

    ReplyDelete
  2. Bro, saya bukan kaki wayang.
    So, saya tak daftarlah. Beri chance kat orang lain. Elok begitukan.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.