Filem Assassin's Creed

Monday, January 9, 2017

Salam,

Haritu aku dapat 2 tiket FREE dari GSC sempena birthday aku bulan ni..Opss! :p


Then semalam baru pi redeem. Kalau birthday gift ni, ada beberapa movie je kita boleh pilih. Ada 5 movie tak silap aku semalam. Dan aku pilih Assassin's Creed (Rukun Asasin). Tak sempat nak review, so tengok jelah. Free je kan?



Ada dua time je yang ditayangkan semalam. Paling awal pukul 7pm, paling lewat 12.10am. So aku pilih pukul 7pm. Standby maghrib dulu, then dalam pukul 7.30pm aku masuk.

Dah start citer so blur kejap..

Cuba nak pahamkan....

Sampai habis cerita, kepala rasa berat. hahhaa! Sebab apa? Ok, ni nak kasi review sikit.

Overall, cerita dia agak berat untuk dipahamkan, kecuali gamer tegar Assassin's Creed ni, maybe diorang boleh paham. Cerita berunsurkan keugamaan, kitab lama dan sejarah lama diorang. huhu

So, aku bagi 2 bintang jer. Nasib baik free!

OKBai,
ASTraveler

Post a Comment

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.