/ Tuesday, June 28, 2016

Coffee Street Kuantan

Coffee Street Kuantan Coffee Street Kuantan

Salam semua! Ada satu lagi restoran aku belum update masuk blog. Restoran Coffee Street, Kuantan Pahang. Biasala last month, 2 min...

Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya

Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya

Assalam semua! Oi, lama dah tak update blog. Sunyi sepi. Biasala kalau bulan puasa, macam pack sikit. Macam-macam benda kena buat. hihi. ...

/ Thursday, June 2, 2016

ABC Ice Cream

ABC Ice Cream ABC Ice Cream

Salam,  Hari tu sepanjang ade dekat Kuantan. Sempat la sebelum balik KL singgah makan ABC Ice Cream special dekat Taman Ge...

Tabung Nuffnang

Tabung Nuffnang Tabung Nuffnang

Salam, Sekarang hari-hari aku dok cek Nuffnang , alhamdulillah jalan je walau sekali masuk 2sen, 1sen. etc.. hehe. Menabung melalui penul...

Restoran Sup Ayam Kampung

Restoran Sup Ayam Kampung Restoran Sup Ayam Kampung

Salam, Last weekend, lepak dekat Restoran Sup Ayam Kampung, Kuantan Pahang. Disebabkan aku tak biasa dekat sana, so main redah jer ...

Follow@Instagram