Mudahnya Buat Duit Dengan 8Share

Wednesday, November 2, 2016

Assalam,

err, kali ni aku nak share pasal 8Share. Tau 8Share? 8Share ni boleh buat duit, kalau kita selalu share artikel yang 8Share bagi kat kita untuk share.

Baru-baru ni, aku dah #CashOut RM50 dari 8Share. Boleh tahan cepat jugak dari Nuffnang yang dah bertahun-tahun aku join. 8Share ni, baru jugak aku join. Dalam tahun ni, dah boleh cash out duit.


Cepatkan?

Senang jer nak join. Free sign up, then kita share link dekat media sosial popular macam,

1. Facebook
2. Twitter
3. Google Plus

Kawan-kawan kiter klik, kita akan dapat reward berbentuk duit. Paling minima untuk cash out, RM50.

Proses aku cash out ke akaun maybank aku haritu, takdela lama sangat. Dalam seminggu+. Alhamdulillah dapat jugak dari takde.

So pada yang saper aktif online, macam FB, twitter dsb. Korang boleh join 8Share ni. Nak join, korang boleh sign up dekat link bawah ni.


Then, jangan lupa download Aps 8Share dekat Play Store. Dalam fon nanti, lagi senang nak share :D

Daftar sudah, download Aps sudah. Kemudian, share! Mudah..

Ni lepas aku CashOut, dah earning RM7.20

Contoh kalau nak share artikel dari 8Share,
Aku akui, 8Share memang lagi cepat dari Nuffnang. Dah lebih RM50 aku earning dalam 8Share untuk tahun ni. Kalau Nuffnang, dah lebih dari 6tahun, baru dapat CashOut sekali, tahun lepas RM50. Lama kan? hahaa!

So ape lagi, korang try pulak 8Share. Daftar free je, tak kena bayar pun :)

GOOD LUCK!

Eh jap, nak intai bape dah aku earn dekat Nuffnang lepas CashOut tahun lepas..

Baru RM18.49. Dah lebih setahun :p *lambat


Tips: Kena rajin share la. Kalau tak rajin, takde jugak duit masuk bergolek dalam akaun 8share :p

OkBai,
ASTraveler

6 comments

  1. Ahaksss kalau malas sape nk bg duit kan

    ReplyDelete
  2. Part nak share tu prob sikit sbb x aktif sgt dlm media sosial ni blog pun sendu, IG pun sesekali je, FB lagi lah ke laut adeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. share dkt Google+ sis pun ok. ramai folower kan?

      Delete
  3. Ckp pasal nuffnang hurm mmg sedih dah bertahun join ciput je dpt pastu kalau kurang update kurang lah masuk huhu

    ReplyDelete
  4. Baca pun dpt rass dgt menarik baru mggu dh dpt rm50 kalau sbln? Dua bulan? Fuhh! Menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang dah kumpul RM18+ cpt tak? hahahah. cuba la sis JM.. bole la buat duit masuk tabung pegi travel :D

      Delete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.