Assalam semua,

Sape yang menunggu hadiah GA sampai ke rumah, awal bulan ni. Maaf saya baru sempat pos semalam :) Cek punya cek, cuma ada sorang je tak tuntut hadiah dia. Yang lain semua wasap saya sekali details alamat semua untuk di pos :)



Anyway thank you pada semua yang terlibat. :)

Tu jer nak update :p

OkBai,
AkuSeorangTraveler

Hadiah GA

Tuesday, September 6, 2016

Nah saper yang belum pernah pegi Broga Hill atau Bukit Broga, boleh tengok ni :D

Puncak Pertama
  Puncak Kedua/Ketiga. Puncak Paling Atas

More details pasal Broga, boleh baca sini Broga Hills, Semenyih

OKbai,
ASTraveler

Broga Hills Virtual Tour

Friday, September 2, 2016

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.