Keputusan Final GA Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua!

Tuesday, August 23, 2016

Assalan semua.

Maaf lambat sangat kluarkan keputusan. Janji 21hb. Tapi disebabkan tak cukup masa, busy dengan kerja. Tertunda...

So malam ni sebelum tido, nak umum keputusan lah. hehe. Mesti ramai yang tertunggu-tunggu kan?

Keputusan memang dah ada dalam tangan. Nombor-nombor ni semua bff aku yang pilih. Dia tak tau pun saper yang dia pilih, ikut je nombor yang dia nak.



Berikut nombor-nombor yang tersenarai,

8, 17, 25, 36 & 42

Tapi, aku kena cek satu per satu. Samada nombor-nombor yang terpilih tu, ikut ke tak 7 syarat yang aku bagi... yang kaler merah tu, tak ikut syarat. So jom kita tengok sape pemenang-pemenang yang ikut syarat!

jeng jeng jenggg....

Pemenang nyer adalah,

Pertama: Peserta no 17 1x Buku Kompilasi Travelog 7 Benua
Kedua: Peserta no 36 1x Buku Travelog Faghuzi
Ketiga: Peserta no 42 1x Tabung
Keempat: Peserta no 9 1x Tabung
Kelima: Peserta no 24 1x Tabung

Semak nombor peserta anda disini,

Tahniah pada semua! Yang tak dapat tu, jangan sedih-sedih. Tunggu next GA dari saya :D

Nota: Sila tuntut hadiah anda diruangan komen. Tuntut sebelum 30hb Ogos 2016

Selamat malam,
AkuSeorangTraveler

32 comments

  1. Assalamualaikum.. Saya peserta no 17.. Terima kasih.. Alhamdulillah.. Semoga makin murah rezeki anda.. Aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. nanti wasap sy nama,alamat dgn no fon yer (lengkap) :D +011-14922333 :D tahniah

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum... saya perserta no 42.. alhamdulilah rezeki menang.. tu pun lewat join... hihihih.. terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm alhamdulillah. sama2 :) nanti bg sy nama alamat no fon lengkap ek. wasap dkt no ni 011-14922333 :D tahniah

      Delete
  4. Tahniah buat semua pemenang.. xde rezeki..hukhuk :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha sedihnya. Terpilih tapi rupanya tak ikut syarat T^T. Congrats yang menang.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah. tak sangka terpilih. saya yg no 24 tu :D

    terima kasih sangat2 dekat cik julia & BFF :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tahniah. nti bg nama alamat no fon lengkap. wasap dkt no ni 011-14922333 :)

      Delete
  7. Alhamdulillah! Tak sangkaa menang GA, haritu igt sesaja nk join. Saya pemenang no.36 tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la rezeki :D haha awk dah wasap details kan? nama alamat no fon penuh. sila wasap 011-14922333 nti hujung bln baru sempat pos hadiah2 korang smua yer :D

      Delete
  8. tahniah buat smua pemenang. bukan rezeki sy kt ga ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe xpe, nextime try lg. InshaAllah buat lg GA :D

      Delete
  9. tahniah semua pemenang! rezeki korang :D

    ReplyDelete
  10. nombor ada...tapi tak ikut syarat pula =(

    ReplyDelete
  11. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ...

    ReplyDelete
  12. salam semua. sabar ye. nextweek sy baru pos hadiah :) tahniah pada semua yang menang!

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.