Ramen Samyang

Monday, July 25, 2016

Assalam,

Korang pernah makan #samyang? Yang pedas giler kater mereka...

Memang pedas pun. Sebelum ni pernah try sekali, yang dalam cup punyer. Malam tadi, kawan aku pegi beli pulak yang sebungkus (ada 5 paket tu). Woooo.. RM25+ sebungkus. Mahal kan? Kalau magie tu, RM5+ jer sebungkus, jauh beza harga dia. Maybe sebab #samyang ni made dari Korea. So agak mahal.



Sebelum ni, ada jugak dengar-dengar. Samyang tak halal. Tapi actualy, ada jugak yang halal. So semalam, surela aku beli yang ada tanda halal. :)



Tadaaa, ada tanda halal :D

Malam tadi sebelum tido, try lagi makan samyang. Memang perghhh. Pedas giler. Aku yang memang tahap suka makan pedas pun, aku kategori kan samyang ni, pedas giler. Makan bersulam air. Hhaha

Yang belum pernah try samyang, korang boleh try sebab rasa dia sedap tapi sangat pedas. Yang tak kuat atau tak boleh makan pedas tu, korang cuba rasa sikit dulu. Sedap tau. :D

Okla, tu je nak bebel. 

Err, korang jangan lupa join GA aku yer.. Nak bagi buku travel atau tabung free jer.. Klik link bawah ni kalau nak join.


Bai,
AkuSeorangTraveler

6 comments

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.