Tabung Nuffnang

Thursday, June 2, 2016

Salam,

Sekarang hari-hari aku dok cek Nuffnang, alhamdulillah jalan je walau sekali masuk 2sen, 1sen. etc.. hehe. Menabung melalui penulisan blog. :p


TQ Nuffnang.

Saper yang ada blog, tapi belum ada akaun Nuffnang, daftarla free jer. Sambil menulis sambil dapat income. Biarla sikit. Lama-lama jadi bukit :D

Err, tapi aku masih musykil. Iklan Google Ads aku xpernah keluar walau dah aktifkan beberapa bulan yang lalu. Kenaper ek? :(

Bai,
AkuSeorangTraveler

6 comments

  1. kalau rajin update lg byk dpt jgn jadi cam sis JM..malas! huhuh

    ReplyDelete
  2. macam JM xyh update sangat pun takpe. mmg hits dah tinggi kan. byk kot info dalam blog sis :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. rezeki..
    Tapi nuffnang nie kadang2 dia tak kuar gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah xkuar sbb visitor sikit time tu huhu

      Delete
  4. Wah... amer tak pernah lagi dapat CPUV.. untungnya.. moga murah rezeki selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaha tula alhamdulillah. Tp dah xpakai Nuffnang.. berpindah ke GoogleAds lak :)

      smoga awk jugak murah rezki :)

      Delete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.