Restoran Sup Ayam Kampung

Thursday, June 2, 2016

Salam,
Last weekend, lepak dekat Restoran Sup Ayam Kampung, Kuantan Pahang. Disebabkan aku tak biasa dekat sana, so main redah jer singgah makan dekat mana² restoran yang agak rasa sedap nak singgah. Heheee.

So, tersinggahla sini... Restoran Sup Ayam Kampung. Try jugak review dekat google. Tapi, tak banyak sangat.

Kiter cuba jelah kan! Jom masuk.


Masa singgah haritu dah lewat malam, dekat pukul 12pg. So takde orang. 


Apa yang special dekat sini, mestila dia punya sup ayam kampung kan? So malam tu, kitorang order;

1x Sup Ayam Kampung
1x Nasi Putih
1x Telur Bistik
1x Nasi Goreng Thai Special (Kalau tak silap)
2x Air Kosong

Total semua, RM23.00


Tu dia, nampak macam sedap kan!



Bila dah try makan tu, memang sedap. Semua sedap. Sup ayam dia, perghhh.. Rasa dia kena dengan selera kitorang. Makan sampai licin la malam tu. Dahla memang lapar kan? ahhahaaa! #alhamdulillah 1st time try, rasa sedap. Kalau tak sedap tu, frust jugak. 

So kalau korang ada Kuantan, wajib try makan dekat restoran ni. Kalau nak ke restoran ni, korang boleh waze atau search jer dekat Facebook (keyword: Restoran Sup Ayam Kampung) mesti jumper. Aku try cari alamat formal dia, tak jumpa. Datang sini pun, main redah je sebab nampak tepi jalan :p

Okla, bai
AkuSeorangTraveler

1 comment

  1. Bestnya pekena sup ayam memalam..
    Kalau sedap lagi memuaskan..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.