ABC Ice Cream

Thursday, June 2, 2016

Salam, 

Hari tu sepanjang ade dekat Kuantan. Sempat la sebelum balik KL singgah makan ABC Ice Cream special dekat Taman Gelora, Kuantan. 

Harga RM3.50 Rasa dia not bad. Berbaloi la dengan rupa dan harganya! ;)



Saper yang nak makan santai² tempat yang agak berangin sebab dekat dengan pantai tu, bolela datang dekat Taman Gelora.


Coconut shake pun haderrr..







Pantai nampak, tapi jauhla.. Tempat tu kalau shoot gambar wedding memang cantik!

Cuma satu je tak best dekat situ, kekadang ader bau sampah 

OkBai,
AkuSeorangTraveler

3 comments

  1. adehh..sedap tu tp sis JM alergic ais..pas telan je mesti tekak sakit..rugi tul

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa alergik ais ek. 1st time dgr tu. tp bagus jugak xminum ais. xbgus pun haha tp sedap :p

      Delete
  2. Pergh!! Ohsem sangat bila ABC ada aiskrim.. rasa dia lebih umph..
    Tapi part bau sampah tu memang boleh mengganggu selera..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.