Brader John Burger

Wednesday, May 25, 2016

Salam hi.

Pernah beli burger dekat Brader John Burger tak? Kebetulan malam tu keluar, dan lalu gerai lori Brader John Burger. Teringin lak nak try. Sebab setiap kali lalu sebelum ni, ramai jer org. Kalau ramai, biasanya sedapkan?

So malam isnin lepas aku try.


Menu dia agak rambang mata kalau tengok. Banyak sangat haha!


Aku pilih Sempoi Burger, daging 100g RM8.50 sebijik. Beli dua sebab makan dengan kawan. Pergh kenyang. Daging rasa fresh dengan sos unik dari diorang. Kaler hitam. 

Disebabkan ramai orang, so aku dapat no 48. Tunggu turn orang yang ramai tu. huhu. Kena sabar menunggu. Tengok review dekat ig diorang, semua kata best. So, sabarrrrr...



Bila dah siap tu, hampir sejam gak menunggu. Balik dan try makan. Wow, sedap!. Sorry tak snap gambar burger sebab dah lewat sangat time tu, dekat pukul 12mlm hahaa..

Kalau taknak take away pun, bole makan dekat gerai diorang. Memang ada sediakan kerusi dan meja untuk makan dekat sana. Dan kalau korang malas menunggu, boleh pre-order & self pick up. Boleh order dekat no kat bawah ni,

012-6944154 (Cawangan Damansara Uptown) 

Err, next post nanti aku tunjuk lagi details gambar burger dll pulak.. haha

Okbai,
AkuSeorangTraveler

Post a Comment

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.