Lockwatch Aps Android Untuk Kesan Pencuri dan Lokasi Handphone Yang Hilang

Tuesday, April 5, 2016

Assalam,

Baru harini terbaca satu artikel, berikutan ada orang viral hanfon dia kena curi, dan ada satu Aps yang boleh snap gambar orang yang masukkan Lock Pattern atau Pin Code yang salah dekat hanfon pemilik. Nah, siap nampak lagi gambar orang tu. Naya! :p

Padahal aplikasi ni dah lama, tapi aku baru tahu harini. ahhaaa!

So kat sini aku nak share satu Aplikasi yang agak best, nama aplikasi tu Lockwatch- Thief Catcher. Korang boleh cari dekat Playstore.



Aplikasi ni akan membantu,

  1. Snap gambar #selfie pencuri atau orang yang cuba masukkan pin code/pattern lock yang salah secara senyap.
  2. Bagitahu current lokasi fon.
  3. Gambar dan koordinat lokasi serta-merta akan dihantar melalui emel yang kita daftarkan dekat fon tu. :)
** Syarat fon mestila kena ada kamera depan, kalau kamera belakang saja not sure boleh ker tak?

Okla tu je nak share.

Bai,
AkuSeorangTraveler

Post a Comment

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.