Mee Tarik Warisan Asli

Tuesday, March 1, 2016

Assalam,

Disebabkan petang ni aku sangat mengantuk, aku paksa diri aku untuk tulis satu entry.
Semalam petang makan dekat restoran Mee Tarik Warisan Asli. Kiter cuba sebab tak pernah merasa kan?

Jom masuk dan intai menu!








Semalam makan aku dengan kawan order,

1x Rice With Fried Green Pepper & Beef RM8.80
1x Mee Soup With Brased Beef RM8.00
1x Milo Dinasour
1x plain water
1x Coffee
Total semua dalam RM27

NOT bad, agak mahal jugak..Tapi berbaloi sebab banyak :D


Tu dia Milo Dinosour. 


Apa yang special nyer dekat restoran ni, adalah keunikan mee tarik asli dari China. So pada saper yang suka makan mee, boleh try restoran makan dekat restoran ni.

Nak datang, macam biasa waze ikut alamat kat bawah ni,

Restoran Mee Tarik Warisan Asli, (Caw. Kelana Jaya)
Alamat: Jalan SS 6/16A Dataran Glomac,Pusat Bandar Kelana Jaya

Anyway dia banyak cawangan. Info lanjut, boleh view website MeeTarik.com

OkBai,
AkuSeorangTraveler

4 comments

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.