Celup-Celup Steamboat & Grill

Tuesday, March 8, 2016

Assalam hi,
Last weekend, aku jalan² carik makan lagi dekat area Kelana Jaya.

Jalan² terus jumpa restoran yang tak pernah aku try sebelum ni. Celup-celup Steamboat & Grill.


Kawan aku ni, nak cari makanan yang berasaskan daging, tengah berpantang makan sebab alergik. So aku singgah kedai ni, sebab ada jual meatball jugak. Jom masuk!


Dah sampai tu macam biasala, amik tempat. Senang, kebetulan orang tak ramai sangat. 

Intai menu, jom!



Air dia, harga not bad. Tak mahal sangat pun..


Haaa, eat all u can, Steamboat bayar RM24.90 jer, makan puas² :p Disebabkan aku nak cepat time tu, so tak jadi order Steamboat ni. Nextime kiter try! 

Next..


Tu dia, ada meatball chese, nampak macam sedap. Memang niat nak try meatball jugak.! So malam tu kitorang order,

1x Meatball Cheese RM9.90
1x Nasi Goreng Pataya
1x Air Kosong
1x Teh Ais Limau

So total dalam RM19++

Meatball memang sedap, ada cheese, ada fries. Secukup rasa.. Nasi goreng pataya sekadar boleh telan jer. Sebab nampak kosong sikit. Nahh tengok meatball ni, korang mesti try! :p


Nasi Pataya, nampak kosong sikit..


Actualy banyak menu dia, Western ada, kampung ada, ala Thai ada. Order jer.. Burger pon ada... Snap menu dari jauh, merata restoran ni letak menu dia kekeee



So pada saper yang teringin nak try makan sini, macam biasa korang bole #waze alamat kat bawah ni,

Celup-Celup Steamboat & Grill Restaurant

Address: H-G-05, Jalan SS6/16A Dataran Glomac Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Phone:+60 3-7886 6649

Hours: 
Tuesday 12PM–12AM
Wednesday 12PM–12AM
Thursday 12PM–12AM
Friday 12PM–12AM
Saturday 12PM–12AM
Sunday 6PM–12AM
Monday 12PM–12AM

Jangan risau, hari-hari bukak sampai jam 12 mlm.. :D Kalau ada yang nak buat tempahan makan ramai-ramai kat situ, korang boleh view info dekat laman web diorang http://www.celupcelupsteamboat.com/

Okbai,
AkuSeorangTraveler

6 comments

  1. perghh..cheesy meatball..yummy, yummy..

    ReplyDelete
  2. salam...
    wahh..sedapnye...
    kt PJ ye....ummm

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm, yer kat kelana jaya PJ. xtaula ada cawangan ke x

      Delete
  3. salam kenal..

    terrier tengok cheesy meatballs tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal. haa tula, restoran yg tak kedekut cheese haha sedap :p

      Delete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.