Topup Prepaid Dengan 11 Street Ada Diskaun!

Friday, February 19, 2016

11 Street.

Assalam, salam petang jumaat.!

Petang yang boring, tunggu masa nak balik jer dari opis. kekekee. Esok cuti, tapi aku tetap kerja, tangkap gambor orang pulak! Cari duit lebih, dengar saranan pak menteri, buat 2-3 kerja dalam satu masa.

Yang penting, melayu bukan pemalas yer kak long! opss :p

Ok, berbalik pada tajuk. Pernah shopping dekat 11 Street? Kalau yang kaki shopping online, memang tau dah kot. Aku jugak salah seorang kaki shopping online. Mata tu, tak boleh tengok barang dengan gambar yang kenan kat aku. Ade duit, beli. Takde duit, window shopping atas talian jer. kekkee



Actually, semalam aku baru lepas beli topup dengan 11 Street ni. Celcom prepaid, biasanya ada diskaun. Menarikkan. Aku baca review. Ramai puas hati, siap diskaun lagi. Dari kiter beli dekat kedai. Kalau prepaid RM10, kena bayar Rm10. Kalau dekat 11 Street ni, korang beli prepaid Rm10, kita cuma bayar RM9.50. So jimat 50sen. Prepaid RM30, cuma bayar RM28.50, ada diskaun 5%.

Tak percaya?

Korang boleh usha 11 Street. Err, tapi dengan syarat kalau nak dapat diskaun kena download 11 Street Aps dekat Playstore. Dekat website, takde diskaun! :D

So, ape lagi. Lepas ni tak payah beli dekat kedai. Takde diskaun kekkee.

Anyway, aku dah try semalam. Puas hati, lepas bayar via Maybank2u, terus masuk topup. Macam biasa kiter topup dengan Maybank2u la. Cuma kali ni dengan 11 Street Aps.

So try jangan tak try. Benda baik pada semua orang, aku share!

Kbai,
AkuSeorangTraveler

2 comments

  1. oh thank you share. tak tahu langsung pasal ini. nanti nak usha usha tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. topup lebih murah dr kedai :) tp dgn syarat guna mobile aps

      Delete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.