Kedai Sebelah Part II

Friday, February 12, 2016

Assalam, 

Kali kedua dah datang makan dekat Restoran Kedai Sebelah. 


Hari tu aku try makan menu special dia untuk hari berkenaan, iaitu

Set Grilled Chicken + Sos Bolognese + Sirap Pandan + Eskrim.

Nahh tu dia,




Aiskrim dia sedap tau, tapi jangan lupa amik aiskrim dekat kaunter. Mintak. Kalau tak mintak, jangan harap dorang nak hantar dekat meja. kekeke LAYAN DIRI.


Iced Choc dia mengancam. Kawan aku order, RM6.

Total set untuk Grilled Chicken, RM12.90 (exclud iced choc). Kenyang! Tapi cuma satu je aku tak suka, ayam tu cicah dengan sos bolognese. Bagi tekak aku, memang tak bape suka sangat laaa.. So kalau korang pun tak suka, pegi amik sendiri sos cili dekat kaunter. 

Layan diri ek, jangan lupa!


Nak order, amik air, amik sudu, amik aiskrim, amik cili sos semua dekat kaunter ni haaa. Jangan harap dorang nak hantar dekat meja. Kecuali makanan yang kiter order tu je dorang hantar. :) Ini style Kedai Sebelah. 

So, ada rasa teringin nak pegi tak? Kalau teringin, korang boleh view post aku pasal Kedai Sebelah sebelum ni.. Ada alamat kat situ :)

Okbai,
AkuSeorangTraveler

Post a Comment

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.