The Kopi Boy

Monday, January 25, 2016

Hai semua.

Tau kan The Kopi Boy? Aku salah sorang regular customer kopi diorang ni, kebetulan rumah aku tak jauh nak kesitu. Tak sampai 10 minit dari rumah naik kereta dah sampai.

Masa mula-mula dorang buka gerai kopi, set kopi yang dorang jual siap ada cookies. Itu 1st time yang aku pernah beli. Then kali kedua beli, cookies dah takda. So maksudnya, promotion jela 1st time haritu.

So, baru-baru ni. dorang ada buat topping pulak. Nak add on topping, tambah, RM1.
  • Choco Rice
  • Choco Dust
Bila tambah topping ni lagi mengancam rasa dia :D Sebelum ni, diorang jugak ada tambah 2 perisa baru,
  • Iced Vanilla Cream
  • Iced Dark Cocoa
Mabeless!

So lain-lain perisa,
Korang wajib rasa The Kopi Boy ni. Memang puas hati. Harga semua RM5 sajer. Nak delivery pun diorang ada buat. Just whatsapp jer nombor kat atas ni.



Kalau rasa nak pegi, dan tak tahu gerai dorang kat mana, korang just #waze Pejabat Pos Malayisa Kelana Jaya. InshaAllah nanti jumpa la tu. Gerai dorg dekat tepi jalan jer!

Jumaat tutup ye!

Okbai,
AkuSeorangTraveler

5 comments

  1. Uih, ramai dah yang share The Kopi Boy ni sedap. Harus terjah nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap ni. antara banyak-banyak kopi yg sy dah rasa :)

      Delete
  2. ooo kelana jaya.. ok ok hehe

    ReplyDelete
  3. Ala.. Jauh sangat.. Tgk presentation dia pun dah mengancam..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.