Restoran Ayam Bakar Mas Mono

Thursday, January 14, 2016

Assalam hi!

Kali ni kiter ke, Restoran Ayam Bakar Mas Mono. Nama restoran macam best, pernah masuk JJCM jugak ni. Then try. Ni lah, rutin kalau dah malas nak masak, atau tak tahu benda nak masak.

So, kiter jalan-jalan cari makan!


Jom kiter belek-belek menu,


Harga keseluruhan boleh tahan. Nak kata mahal sangat pun tak, murah sangat pun tak. So, lunch tu kitorang pilih,

2x Nasi Ayam Bakar + Tempe + Tahu Goreng
1x Choc Milk Shake
1x Mocha
1x Air Kosong

Total lebih kurang RM28+-. Kitorang try-try kira bajet dalam RM30+. Rupanya tak lebih dari RM30. Sorry, harga sebenar tak bape ingat, sebab resit dah kena buang :p


Tu dia Nasi Ayam Bakar. Makan habis memang kenyanglaa.


Nampak sedapkan? Bagi aku not bad dia punye rasa, tapi tak boleh lawan la dengan Nasi Ayam Penyet Padang Jawa

Murah + sedap! Tapi dia punya choc milk, phewwwwww! Mengancam! Korang mesti try ok :D

Nahh, tengok ni.. Berbuih!! :p



Pinggan licin, ada maksud.. hahaa. So korang boleh try sekali-sekala makan kat sini. Orang pun tak bape ramai (tak padat), servis pun agak cepat. :)


So kalau sesaper yang nak try makan lunch harini, boleh waze alamat kat bawah ni,

    Restoran Ayam Bakar Mas Mono
    Alamat: 19, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
    Waktu Operasi: 
    Rabu11:00 AM – 10:30 AM
    Khamis11:00 AM – 10:30 AM
    Jumaat11:00 AM – 10:30 AM
    Sabtu11:00 AM – 10:30 AM
    Ahad11:00 AM – 12:00 AM
    Isnin11:00 AM – 10:30 AM
    Selasa11:00 AM – 10:30 AM

    Nampak gaya macam hari-hari bukak. Cuma hari ahad waktu dia lain sikit. :) Err, lupa nak bagitahu. Restoran ni ada jual pisang goreng cheese.. Haritu makan tak try lagi, nextime pegi nak try! :D 

    Ok Bai, 
    AkuSeorangTraveler

2 comments

  1. macam sedap jer ... teringin nak cuba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba jgn tak cuba.. pisang goreng cheese pun ada tau. sy xcuba lg. nanti nextime makan sini, nk cuba order :D

      Delete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.