/ Sunday, September 20, 2015

Privacy

Assalam hi,

Segala benda yang aku tulis dalam blog ni, adalah hak persendirian aku sendiri. Kalau korang rasa nak copy, copy jerlah tapi jangan copy sebijik-bijik. Kalau nak copy sebijik-sebijik jugak, sila kredit link website aku yer :p

Ada sesetengah artikel, gambarnya aku cedok dari Google image. So kalau terambil gambar korang, jangan lupa mention kat aku. Mintak maaf banyak-banyak ya!

Okbai,
AkuSeorangTraveler

No comments:

Post a Comment

Instagram

Followers