Privacy

Sunday, September 20, 2015

Assalam hi,

Segala benda yang aku tulis dalam blog ni, adalah hak persendirian aku sendiri. Kalau korang rasa nak copy, copy jerlah tapi jangan copy sebijik-bijik. Kalau nak copy sebijik-sebijik jugak, sila kredit link website aku yer :p

Ada sesetengah artikel, gambarnya aku cedok dari Google image. So kalau terambil gambar korang, jangan lupa mention kat aku. Mintak maaf banyak-banyak ya!

Okbai,
AkuSeorangTraveler

Post a Comment

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.