IPU Jerebu

Tuesday, September 15, 2015

Assalam,

Ini sekadar #info. Supaya kita tahu, apa yang pemberita bagitahu. :p Aku pun samar-samar sebelum ni, bila dah tengok jadual ni, baru tahu! :)

IPU: Index Pencemaran Udara


Jadual atas ni aku cedok dari mr #google je.

Nota Kaki: Musim jerebu ni, kurangkan aktiviti outdoor. Kesihatan tu lebih penting tau :)

OkBai,
AkuSeorangTraveler

30 comments

  1. I follow. Bacaan ni sangat penting untuk seorang traveler!

    ReplyDelete
  2. jerebu masih belum habis d ipoh pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruk ke kt ipoh? kt pj nmpk dh kurang skit. alhamdulillah

      Delete
  3. jerebu masih belum habis d ipoh pun..

    ReplyDelete
  4. Mama saya kata dekat tempat kami masih teruk lagi.

    ReplyDelete
  5. terima kasih atas informasi jerebu ini...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^). Follow sini #25

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah kat sini dah kurang sikit lepas hujan..

    ReplyDelete
  7. sib baik dkt sintok nih xde sgt... hujan jer 2/3 ari ni.. btw dr Senarai URL Blog #18 Mialiana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kalo tak jerebu, pj pun dh nmpk kurg jerebu...

      Delete
  8. tq atas info....jerebu nimemang kena extra jaga-jaga...huhu

    Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

    ReplyDelete
  9. aktiviti luar memang kena kurangkan musim jerebu ni... especially yang ada anak2 kecil.

    ReplyDelete
  10. terima kasih atas infonya.musim jerebu macam ni memang kena kurangkan aktiviti outdoor.anak-anak IbuNoey pun memang IbuNoey tak bagi main kat luar.sedangkan kita yang dewasa ni pun rasa tak selesa dengan keadaan udara,inikan pula budak-budak.baru-baru ni keadaan jerebu dah okey sikit dah.tapi hari ni bos cakap dia dengar dalam berita,jerebu macam nak menyerang kembali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye mmg kena kurgkan aktiviti luar. Ni kan pulak budak2. Berindoor jela kiter. Hope hilang smua jerebu lepas ni, sbb kerap hujan, amin

      Delete
  11. thanks for the info . =) blog waliking here . done follow #28 mind to follow back ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq singgah sini, nti terjah blog awk plak 😁

      Delete
  12. salams kenal julie,
    kak mieja follow sini dari segmen mia liana # no. 34

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal amiiza :) nti folow awk plak hehe

      Delete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.