Wedding Photographer

Tuesday, August 4, 2015

Assalam,

Sajer nak tekan keyboard petang ni.

Hanya nak bagitahu, aku adalah seorang "Wedding Photographer". Tapi partime jela. Bukan fulltime. InshaAllah kalau ada rezeki, boleh la aku buat fulltime, then masa tu nanti dah bebas nak travel kemana aje kalau dapat lebih lagi rezeki.

Yahooo! #berangan

So, dijemput semua blogger singgah page saya

Julfy Photography

Singgah je, kalau taknak LIKE pun takpe :D hahaha!

Ni nak share sikit, hasil fotografi yang pernah aku #shoot.






Sekarang aku ada buat promo, harga serendah....... er, mana boleh kasi tahu! Nak tahu, visit page saya ek.

Terima kasih! ;)

Ok bai,
AkuSeorangTraveler

6 comments

  1. Lawa gambar, best juga boleh buat fulltime, lebih banyak masa untuk diri sendiri untuk travel kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa? haha thanks. boleh la skit2 :) tu lah kalo dpt buat fulltime, ada bykla masa nk travel tgk dunia. insyaAllah :D

      Delete
  2. bukan senang nak ambil gambar cantik mcm ni perlu ada skill...sis JM ni amatur je...take pic ikut suka hati...mmg x pernah pergi kursus

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun xpnah g kursus JM. blaja dgn kwn2 je. sesama blaja. ala sesaper pon bole sis, cuma kena ada minat yg mendalam :D

      Delete
  3. Jom pergi travel sama2. Nanti boleh amik gambar saya. Saya suka masuk dalam gambar ni. Hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah, mana tahu satu hari bole travel sesama kan :D aminnn!

      Delete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.