Pulau Perhentian

Monday, August 17, 2015

Dalam dilema,

Pulau Perhentian, nak pergi ke tak, nak pergi ke tak? :((

Kawan fotografi racun aku dengan gambar-gambar orang tagged dekat facebook, group BBM. Adehh!

Pakej 3D2M, hujung minggu ni, RM265 exclud tiket bas, taman laut dengan apa entah satu lagi. Agak murah.

Pegi Jumaat malam, balik Isnin malam dari Terengganu.

Masalahnyer, kena apply cuti 2 hari untuk Isnin dan Selasa minggu depan. hurmmm~  Tang cuti ni payah sikit, boss banyak tanya pulak nak kemana, itu ini. Aiyakkkk! Tu la ruginya lau keje dengan orang jadi kuli ni hahahaha :D

huhu!



Gambar diatas, cedok dari Google. Geram je tengok! huhu~

Keciwa,
AkuSeorangTraveler

5 comments

  1. Dengan kamera aku mengembaraAugust 17, 2015 at 1:43 PM

    Tak petgi xpe..asalkan sy yg pergi..hahaha

    ReplyDelete
  2. alaaa BOS ni meme x sporting argghh...kalau jadi pergi leh kita di terengganu nanti sbb sis JM ke Redang jumaat mlm nanti balik hari Ahad...camping di redang

    ReplyDelete
  3. akhirnya pergi ke tak?

    perhentian best oooo...

    haritu saya dapat tak sampai 200...

    ada blogger rate tau

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.