Long-Term Planning

Wednesday, August 12, 2015


Assalam,

:D Tengah happy ni!

Sebab, BFF aku nak balik sini. Sama-sama nak capai impian yang dah lama aku plan dengan dia dalam bidang fotografi ni.

Dah lebih kurang 5 tahun, kami dalam bidang ni. Tapi, kejap timbul, kejap tenggelam. Orang kata,

"Bukan mudah nak berjaya"

Betul tak?

So, kali ni InshaAllah kami nak plan betul-betul. Moga apa yang dihajat selama ni, berjaya hendaknya. Amin :D

Ok tu jela, nak bagitahu.

Sebelum korang blah, jemput-jemputla singgah page fotografi kami ni.

Julfy Photography

Major dalam wedding untuk buat masa ni :D

Thanks,
AkuSeorangTraveler

6 comments

  1. Seronok nya pandai amik gambar lawa2.

    ReplyDelete
  2. good luck Jue..semoga tercapai impian tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM tq. Goodluck juga utk JM dalam apa jua impian :) amin

      Delete
  3. seronok boleh ambil gambar yang lawa, lagi seronok ada partner yang boleh tangkap gambar kita pun lawa, takdelah herot hahaha, good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tula. slalu kalo fotografer, msti dpt gmbr blur bila suruh org lain snap kan hahaha.

      gdluck juga utk radin ;)

      Delete

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.